Image Alt

O nas

poslovni partnerji

ekipa

Ena oseba lahko naredi veliko. Dve lahko naredita karkoli. Dobra ekipa lahko naredi čudeže.
 1. Začetki

  2012. V septembru sem registrirala podjetje Torte Špela, uredila vse zakonske zahteve za opravljanje slaščičarske dejavnosti in začela s profesionalno izdelavo tort.
  Tri mesece kasneje so me kontaktirali iz revije Anja. Želeli so, da jim za izdajo božične Anje pripravim 2 posebni torti za objavo, z recepti vred, za kar sem dobila tudi honorar.

 2. Tečaj v Londonu, Zaobljuba.si

  2013. V Sloveniji ni bilo tečajev za zahtevno oblikovanje tort in izdelavo jedilnih figuric. Opravila sem tečaj izdelovanja figuric v Londonu, a danes so tehnike močno napredovale in standard figurice, ki je primerna za na torto je danes mnogo višji, kot takrat.
  Konec leta 2013 dobim povabilo k sodelovanju iz Zaobljuba.si. Postanejo pomemben povezovalni člen med ponudniki različnih storitev in izdelkov za poroke. Tako spletna stran, kot agencija prejmeta več nagrad.

 3. Cupcakes

  NeDelo, prvi tečaji

  2014. - V časopisu NeDelo je objavljen intervju z menoj in opisana zgodba Torte Špela. To je bilo obdobje, ko sem prenehala z delom v svoji redni službi in se 100% posvetila le še tortam. Konec leta sem začela z vodenjem tečajev. Največ jih je bilo na temo izdelovanja figuric in okraševanja tort. Na prošnjo sledilcev pa sem organizirala tudi nekaj tečajev za izdelovanje tort v smislu peke biskvitov in priprave krem in premazov.

 4. Mini cakes

  Zaobljuba in Tjaša Kokalj

  2015. - S portalom Zaobljuba.si smo sodelovali pri prvi odmevni poroki, saj si je mojo torto za poroko izbrala Tjaša Kokalj. Postopek izbire torte je objavila na svojem blogu TKSWAT.COM.

 5. Oddajai Svet - uspešne zgodbe in Dober dan z Lili Žagar

  2017. - Povabili so me na Kanal A v oddajo Svet, kjer so mojo zgodbo predstavili v rubriki ``uspešne zgodbe``. Sporočili so mi, da je ta oddaja imela rekorden ogled.
  Nekaj mesecev kasneje so me povabili še v oddajo Dober dan, kjer je Lili Žagar predstavila mojo zgodbo. V oddaji sem v živo ustvarila torto v obliki košarkarske žoge, za promocijo filma Košarkar naj bo.

 6. Filmske premiere Radia 1 in Radia Antena v Koloseju

  2018/19. - V letih 2018 in 2019 sem v okviru filmskih premier Radia 1 in Radia Antena izdelovala torte za različne filme in risanke, ki so jih premierno predvajali v Koloseju. Tako smo imeli torte za Čudežni park, Bumble Bee, Adams Family, Levji kralj, A star is born, Ledeno kraljestvo 2, ...

 7. Infinity Events, poroka Ajde Sitar, Bridal fever

  2019. - Z agencijo Infinity Events organiziramo izjemno lepo poroko Ajde Sitar. Veliko fotografij na tej spletni strani je s te poroke.
  V organizaciji Infinity Events in Zaobljuba.si se udeležimo dogodka Bridal fever, kjer na izviren način predstavimo najnovejše trende poročnih tort in sladic.