Image Alt

O nas

poslovni partnerji

ekipa

Ena oseba lahko naredi veliko. Dve lahko naredita karkoli. Dobra ekipa lahko naredi čudeže.
 1. Začetki

  2012. V septembru sem registrirala podjetje Torte Špela, uredila vse zakonske zahteve za opravljanje slaščičarske dejavnosti in začela s profesionalno izdelavo tort.
  Tri mesece kasneje so me kontaktirali iz revije Anja. Želeli so, da jim za izdajo božične Anje pripravim 2 posebni torti za objavo, skupaj z recepti, za kar sem dobila tudi honorar.

 2. Tečaj v Londonu, Zaobljuba.si

  2013. Tečaj za zahtevno oblikovanje tort in izdelavo jedilnih figuric sem opravila v Londonu, saj v Sloveniji ni bilo te možnosti. Danes so tehnike oblikovanja močno napredovale in standard figurice, ki je primerna za na torto, je mnogo višji kot takrat. Ekipa Zaobljuba.si me konec leta 2013 povabi k sodelovanju. Postane pomemben povezovalni člen med ponudniki različnih storitev in izdelkov za poroke. Tako spletna stran kot agencija prejmeta več nagrad.

 3. Cupcakes

  NeDelo, prvi tečaji

  2014. - V časopisu NeDelo so objavili intervju z menoj; opisana je tudi zgodba Torte Špela. To je bilo obdobje, ko sem prenehala z delom v svoji redni službi in se 100 % posvetila le še izdelovanju tort. Konec leta sem začela z vodenjem tečajev. Največ jih je bilo na temo izdelovanja figuric in okraševanja tort. Na prošnjo sledilcev pa sem organizirala tudi nekaj tečajev za izdelovanje tort v smislu peke biskvitov in priprave krem ter premazov.

 4. Mini cakes

  Zaobljuba in Tjaša Kokalj

  2015. - S portalom Zaobljuba.si smo sodelovali pri prvi odmevni poroki, saj si je mojo torto za poroko izbrala Tjaša Kokalj. Postopek izbire torte je objavila na svojem blogu TKSWAT.COM.

 5. Oddajai Svet - uspešne zgodbe in Dober dan z Lili Žagar

  2017. - Povabili so me na Kanal A v oddajo Svet, kjer so mojo zgodbo predstavili v rubriki ``Uspešne zgodbe``. Sporočili so mi, da je ta oddaja imela rekorden ogled.
  Nekaj mesecev kasneje so me povabili še v oddajo Dober dan, kjer je mojo zgodbo predstavila Lili Žagar. V oddaji sem za promocijo filma Košarkar naj bo v živo izdelala torto v obliki košarkarske žoge.

 6. Filmske premiere Radia 1 in Radia Antena v Koloseju

  2018/19. - V letih 2018 in 2019 sem v okviru filmskih premier Radia 1 in Radia Antena izdelovala torte za različne filme in risanke, ki so jih premierno predvajali v Koloseju. Tako smo imeli torte za Čudežni park, Bumble Bee, Adams Family, Levji kralj, A star is born, Ledeno kraljestvo 2 in še mnoge druge.

 7. Infinity Events, poroka Ajde Sitar, Bridal fever

  2019. - Z agencijo Infinity Events organiziramo izjemno lepo poroko Ajde Sitar. Veliko fotografij na tej spletni strani je s te poroke.
  V organizaciji Infinity Events in Zaobljuba.si se udeležimo dogodka Bridal fever, kjer na izviren način predstavimo najnovejše trende poročnih tort in sladic.